Astrosaur + OATS + Ziggurath

Gepresenteerd door Complexity: Noorse instrumentale progressive metal met een psychedelisch tintje
wo 4 okt 2023
Stage 3
€ 7,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Astrosaur gebruikt riffs als middel om je naar een andere dimensie te brengen. Dit Noorse powertrio in de heavy psyche rock- en post-metal scene begon hun missie in 2017 met het debuutalbum “Fade In // Space Out”. Met hun derde album “Portals” brengen ze een uitgebreide en overtuigende verkenning van het oneindige met zwevende gitaren en krachtige grooves. De band combineert elementen uit verschillende genres zoals post-rock, doom metal, psychedelische rock en progressieve metal.

In Astrosaur wordt de Noorse sessiegitarist Eirik Haugestad Kråkenes (die live heeft opgetreden met Leprous en Ihsahn) vergezeld door bassist Steinar Glas (bekend van zijn werk met Einar Stray Orchestra) en drummer Jonatan Eikum (verbonden met Taiga Woods). ASTROSAUR heeft hun verbluffende live skills bewezen op festivals als Complexity Fest, Vacuum fest, Portals Festival en A Colossal Weekend, maar ook op tournees met onder meer Agent Fresco, Leprous en Kvelertak.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
OATS

Support

OATS

Jazzy punk met een urgente boodschap, de wil om te experimenteren en zonder angst om dieper in kleurrijke mathcore-gebieden te duiken terwijl je in de verte invloeden hoort van een hedendaagse groep als Black Midi. De Amsterdamse punkact heeft onlangs hun derde single uitgebracht. Met dit nieuwe nummer 'Magnolia' demonstreert OATS hun neiging om te experimenteren en genres te mengen, van neo-soul tot hardcore-punk, en de grenzen van agressieve muziek te verleggen door een explosie van tederheid en hartverscheurende woede te creëren die een klap uitdeelt.
Ziggurath

Support

Ziggurath

De Haarlemse Death Prog 'n Roll band Ziggurath opent de avond met materiaal van hun binnenkort te verschijnen debuut plaat.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Astrosaur en OATS stonden beiden al eens eerder in Patronaat tijdens Complexity Fest!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →