Grote evenementafbeelding: Asaf Avidan • Caprera

Asaf Avidan • Caprera

Van intieme serenades tot muzikale tovernarij
zo 14 jul 2024
Caprera
€ 41,50
Deuren: 19:00
Start: 20:30

Op zondag 14 juli kan het niet anders dan een onvergetelijke avond worden wanneer Asaf Avidan het podium betreedt voor een solo-optreden in Openluchttheater Bloemendaal. Het is namelijk zijn kenmerkende stemgeluid dat de muzikant anders maakt dan anderen, al zou je hem een combinatie van Robert Plant, Janis Joplin en Macy Gray kunnen noemen. Ben jij erbij in de bossen van Caprera?

Asaf Avidan brak in 2012 door toen zijn nummer ‘Reckoning Song’ een wereldhit werd dankzij een remix van de Duitse dj Wankelmut. Maar hij heeft natuurlijk veel meer gedaan, want er staan inmiddels zeven studio-albums op naam van de muzikant. Van intieme serenades tot energieke muzikale tovenarij: het solo-optreden van Asaf Avidan belooft er eentje om niet vergeten te worden.

Extra informatie
Dit concert vindt plaats in Openluchttheater Caprera en heeft vrije plaatskeuze. Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal. Je ontvangt enkele dagen voor het concert een servicemail met daarin alle belangrijke informatie over je bezoek.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... hij eerst deel uitmaakte van de groep Asaf Avidan & the Mojos en toen besloot solo te gaan?
... hij in Jerusalem geboren werd maar opgroeide op Jamaica en in New York?
... hij jarenlang werkte als animator?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →