Grote evenementafbeelding: Árstíðir • Nieuwe Kerk

Árstíðir • Nieuwe Kerk

Vetrarsól - a special holiday event with Árstíðir
do 1 dec 2022
Nieuwe Kerk
€ 20,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Dit is het oorspronkelijk geplande concert van 2 december 2021.

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen is deze show op 2 december verplaatst naar 1 december 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en tijden blijven hetzelfde. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Of ze nu op een treinstation in Duitsland, een concerthal in Rusland of thuis in Reykjavík optreden, Árstíðir’s muziek betovert altijd. De muziek overschrijdt genres maar kan het beste worden omschreven als door klassiek beïnvloedde indie folk rock. Árstíðir laat organische akoestische tradities en moderne elektronische arrangementen samenkomen met een aangename simpelheid, maar onnavolgbare deskundigheid.

De afgelopen jaren was de groep te zijn samen met Anneke van Gierbergen, als support van Sólstafir en Myrkur en tijdens hun eerdere headline shows. Nu komt de groep voor het eerst sinds de pandemie weer naar Nederland voor een speciale serie intieme wintershows onder de noemer ‘Vetrarsól’ oftewel ‘winterzon’. Verwacht een programma dat bestaat uit hun bekende composities, IJslandse volksliedjes en nieuw werk, waarvan single ‘All Is Well’ het eerste voorproefje is.

Dit concert vindt plaats in de Nieuwe Kerk, gelegen aan Nieuwe Kerksplein 36 te Haarlem.

Tijdschema (onder voorbehoud)
20:00 • Deuren open
20:30 – 21:15 • Árstíðir
21:15 – 21:40 • Pauze
21:40 – 22:25 • Árstíðir
23:00 • Sluitingstijd


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Árstíðir ging viral door een video uit 2013 waarin ze a capella 'Heyr himna smiður' opvoerden in het treinstation van Vohwinkel, Duitsland.
Het derde album, 'Hvel', werd volledig gefinancierd met behulp van Kickstarter.
Het drietal is altijd onafhankelijk gebleven; in IJsland hebben ze een eigen platenmaatschappij.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →