Ares

Veelzijdige artiest met eigenzinnige muziek en unieke stijl
do 14 mrt 2024
Stage 3
€ 15,50
Deuren: 20:00
Start: 20:00

Ares wist op jonge leeftijd al de spotlights te bereiken door zijn deelname aan BNN’s The Next MC en werd vervolgens getekend door Top Notch. Nu heeft Ares zijn eigen label en daardoor de vrijheid om te doen wat ie wil. Zo runt hij ook een kledinglijn en blijft hij muziek maken. Op 14 maart komt hij in Haarlem zijn nieuwste werk laten horen.

Met zijn muziek neemt Ares de luisteraar mee op een reis door persoonlijke en diepgaande thema’s. Hij verkent onderwerpen als het vinden van rust in het hoofd en de ziel, het omarmen van complexiteit en het zoeken van evenwicht tussen tegenstrijdige aspecten van de persoonlijkheid. Met zijn unieke stijl, oprechte teksten en meeslepende muziek blijft Ares een intrigerende en invloedrijke artiest binnen de Nederlandse muziekscene.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Ares eigenlijk Rens Ottema heet en opgroeide in het Brabantse Raamsdonk?
… hij begon met rappen toen hij een clip van The Opposites op tv zag?
… Ares ook zijn eigen label heeft, 162 Records?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →