Apes of the State + support

DIY folkpunk
di 7 Mei 2024
Stage 3
€ 16,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
End: 23:00

Apes of the State, de onafhankelijke folkpunkband uit Lancaster, Pennsylvania, brengt als geen ander punkrock, folk en bluegrass samen. Gedreven door DIY-ethiek, verkent hun muziek thema’s als liefde, hartzeer, studieleningen en het overwinnen van verslaving. Met optredens variërend van intieme settings zoals basements en woonkamers tot grotere evenementen zoals Warped Tour, hebben ze een indrukwekkende aanwezigheid in de muziekscene opgebouwd en komen ze nu voor een eigen headline show naar Patronaat op dinsdag 7 mei!

Het schrijven van nummers begon voor leadzangeres April in 2014, na een periode van herstel, wat resulteerde in het pakkende eerste nummer ‘All I Did This Summer Was Go to Rehab’. In 2016 brak de band door met ‘This City Isn’t Big Enough’, een kwalitatieve sprong voorwaarts die verder ging dan hun eerdere werk.  Hun meest recente release, ‘They Can’t Kill Us All’, belichaamt de voortdurende evolutie in hun geluid en de blijvende politieke boodschap.

 

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →