Grote evenementafbeelding: Cinema Caprera: Antoon – Engel + Puck

Cinema Caprera: Antoon – Engel + Puck

Films in de openlucht
di 29 aug 2023
Caprera
€ 19,50
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Caprera, Patronaat & de Schuur presenteren samen deze zomer drie avonden muziekfilms in het prachtige openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Een bijzondere kijkervaring met nieuwe documentaires over iconen uit het binnen en buitenland, elke avond voorzien van een sfeervol muzikaal voorprogramma geprogrammeerd door Patronaat. Deze avond: Puck!

Deze muzikale film neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Vanaf het Ziggo Dome concert, waar hij zijn grootste hits zoals Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo, Hotelschool en Meteoriet performde voor zijn uitzinnige fans, terug naar zijn vroege jeugd. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn (de echte naam van Antoon) en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen.

Afbeelding voor support act: Puck

Support

Puck

Van dansbare house tunes waar je helemaal in op kunt gaan, tot diepgaande en emotionele nummers die je meenemen naar haar verleden. In 2021 bracht Puck haar eerste album uit, getiteld 'Hoe Het Is', waarin ze openhartig haar ervaringen deelt over huiselijk geweld, de scheiding van haar ouders, paniekaanvallen en relatiebreuken. 'Dansen In De Regen' staat centraal in de aankomende EP en vormt ook het kernthema van haar live-optredens.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →