Grote evenementafbeelding: Another Now + Frontstreet + 3 Eyed Kids

Another Now + Frontstreet + 3 Eyed Kids

Gloednieuwe metalcore band uit Eindhoven
zo 23 okt 2022
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 14:30
Start: 15:00
Vorig evenement

Onrust is het gloednieuwe platform voor heavy muziek in Patronaat, waarbij de meest veelbelovende Nederlandse metalacts worden gepresenteerd. Tickets voor de verplaatste Onrust show van 19 december blijven geldig.

Another Now is een gloednieuwe metalcore band uit Eindhoven. Geïnspireerd door bands als Northlane, Bad Omens en Crystal Lake, combineert de band beukende riffs, brute vocalen en pakkende melodieën. Wat het geheel echter uniek maakt is de glorieuze en ronduit euforische vibe, vastgelegd op het eerder dit jaar uitgegeven debuutalbum ‘Omni’.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Afbeelding voor support act: Frontstreet

Support

Frontstreet

Het Nederlandse Frontstreet brengt snoeiharde nu-metal recht uit de zompige Flevopolder. De vette grooves, beukende basslijnen en venijnige teksten doen ons terugdenken aan de hoogtijdagen van Korn, Limp Bizkit en Linkin Park, maar zeker met een eigen twist.
Afbeelding voor support act: 3 Eyed Kid

Support

3 Eyed Kid

3 Eyed Kids  is een eigentijdse crossover van hardcore en hiphop wat resulteert in een sound die doet denken aan acts als an bands als Fever333, $uicideboyS of Ghostmane.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →