Annelie

zo 12 dec 2021
 — 
€ 21,50
Deuren: 19:30
 — 
Start: 20:30

Neoklassieke pianiste Annelie noemt haar eigen composities ‘verstilde instrumentale popmuziek’: door haar werk zo eenvoudig mogelijk te houden geeft ze luisteraars genoeg ruimte om hun eigen weg erin te kunnen vinden. Zo creëert zij een overkoepelende ervaring voor haar luisteraars: een gemoedstoestand vinden om tot rust te komen.

Annelie’s debuut After Midnight kwam grotendeels tot stand uit flarden van bestaande liedjes. Op haar tweede langspeler Hertz werkt ze meer vanuit haar intuïtie. Het album is opgenomen in de gelijknamige zaal van TivoliVredenburg. Bijna iedere songtitel is afgeleid van een specifieke situatie waarin het nummer is ontstaan, waardoor Hertz een verzameling is geworden van vastgelegde momenten. Zo vormt het album een ontlading van alle lawaai in de wereld, maar ook het lawaai tussen de oren.

De waarde in Hertz ligt in het impliciete, in datgene wat je niet in de fysieke wereld kunt vinden. Het beweegt zich door de frequenties, het ritme van het hart, de impulsen in de hersenen, vaak te snel om het helemaal te kunnen bevatten. Annelie vangt alles in de piano – een instrument waarbij aanraking, trilling, tempo en klank een soort persoonlijke vingerafdruk vormen.

Tickets voor Annelie gaan zaterdag 26 september om 10:00 on sale.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Annelie nam haar nieuwe album 'Hertz' op in TivoliVredenburg

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →