Anneke van Giersbergen + Band

Sweep Against The Stars Tour
za 4 nov 2023
Stage 1
€ 30,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Sinds Nederland in de jaren negentig kennis maakte met Anneke, als vocaal en visueel boegbeeld van The Gathering, heeft ze haar naam gevestigd als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land. Met haar krachtige én kwetsbare stemgeluid, songwriterskills en vele samenwerkingen met nationale en internationale artiesten – van Devin Townsend tot BLØF – heeft ze inmiddels een succesvolle solocarrière opgebouwd.

Verjaardagen vieren is aan Anneke van Giersbergen doorgaans niet besteed, maar haar vijftigste verjaardag wil ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Deze mijlpaal beschouwt de zangeres als een uitgelezen moment om haar fans te trakteren op een speciale show met highlights uit haar bijna dertigjarige carrière. En die zijn er meer dan voldoende. Met haar vijfkoppige band presenteert ze een setlist met de mooiste liedjes, speciaal voor de shows op de festivals aankomende zomer. Met een reeks hoogtepunten uit haar omvangrijke oeuvre, maar ook een aantal hagelnieuwe songs, aangevuld met covers van artiesten die haar het meest dierbaar zijn.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Ché Aimee Dorval

Support

Ché Aimee Dorval

De in Vancouver gevestigde artiest Ché Aimee Dorval is geen onbekende als het gaat om het buigen en vermengen van genres tot haar eigen unieke stijl. Ze mixt moeiteloos trip-hop, folktronica en soul met een alternatieve rock-houding die perfect verpakt is onder een deken van rauwe en magnetische vocalen waar ze bekend om staat. Ché bracht haar derde studioalbum "The Crowned" uit in januari op het Britse label "Icons Creating Evil Art".

Kom in de stemming!

Wist je dat...

In 2019 won Anneke een Buma ROCKS! Export Award, een erkenning en blijk van waardering voor haar succes in het buitenland. Zeer terecht!
Anneke van Giersbergen is groot fan van Kate Bush. Misschien gaan we een cover horen!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →