Grote evenementafbeelding: Ane Brun • Caprera

Ane Brun • Caprera

Verfijnde breekbare songs van Scandinavische muzikale duizendpoot
vr 2 aug 2024
Caprera
Deuren: 19:00
Start: 20:30

Al bijna twintig jaar weet Ane Brun met haar verfijnde muzikale kunsten haar publiek te beroeren. Op vrijdag 2 augustus is het de beurt aan Openluchttheater Caprera om van haar prachtige songs te genieten.

Ane Brun mag zich tegenwoordig wel één van de meest gevierde artiesten uit Scandinavië noemen. Haar authenticiteit en haar weigering om zich in een hokje te laten plaatsen hebben daar ongetwijfeld iets mee te maken. Door de jaren heen durft ze steeds meer muzikale grenzen op te zoeken en haar instincten te volgen tijdens haar muzikale reizen. Zo werkte ze niet alleen samen met gezelschappen als GöteborgsOperans Danskompani, de Swedish Radio Symphony Orchestra, maar ook met dance producers als Andrew Bayer, Dr. Kucho! en Gregor Salto. Wat de volgende tien jaar haar gaan brengen, is nog onvoorspelbaar maar één ding is zeker: ze beginnen wel nu.

Extra informatie
Dit concert vindt plaats in Openluchttheater Caprera en heeft vrije plaatskeuze. Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal. Je ontvangt enkele dagen voor het concert een servicemail met daarin alle belangrijke informatie over je bezoek.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... de muzikante eigenlijk Ane Brunvoll heet en uit Noorwegen komt maar Sami roots heeft?
... haar moeder jazz zangeres en pianiste is en haar zus zangeres Mari Kvien Brunvoll?
... ze pas in de jaren negentig begon met het schrijven van muziek?
... ze last heeft van een autoimmuun ziekte waardoor ze ooit noodgedwongen een tour met Peter Gabriel moest cancellen?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →