Andy Frasco & The U.N.

Een vrolijke mix van country, blues, pop, ska en punk.
di 14 nov 2023
Stage 2
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De Californische wervelwind Andy Frasco is allesbehalve een doorsnee blues-artiest. Met zijn vrolijke en dansbare mix van country, blues, pop, ska en punk brengt hij samen met The U.N. het zonnige Calfornië naar Patronaat. Een feestbeest van nature. Andy Frasco is nadat hij zichzelf even verloor terug als een herrezen persoon, maar nog altijd met die herkenbare afro. Vorig jaar bracht hij het hoopvolle album “Wash, Rinse, Repeat” uit en heeft hij op zijn meest recente muzikale kunstwerk “L’Optimist” zijn creatieve songwritingskills naar een nóg hoger level getild.

Met een ongebreidelde passie voor muziek stortte Andy Frasco zich met volle overgave in de wereld van klanken. Zijn reis begon als een enthousiaste volger van de Warped Tour, evolueerde tot een rol binnen diverse labels en platenmaatschappijen, en bracht hem uiteindelijk naar de schijnwerpers als gevierd artiest. Frasco is een naam die synoniem staat aan ongeremd plezier, altijd bereid om van elke dag een vrolijke chaos te maken. Een levensgenieter in hart en ziel, vastbesloten om het beste uit het leven te halen.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Gyo

Support

Gyo

Amsterdamse singer-songwriter en producer Gyo Kretz combineert gitaren, elektronische beats en synthesizers samen tot frisse indie-pop songs. De liedjes die Gyo schrijft kunnen doen denken aan die van James Bay, Tom Walker of John Mayer, alleen dan in een ietwat elektronischer jasje. De debuut EP van Gyo Kretz, genaamd ‘Sacrifices’, is eind vorig jaar verschenen en heeft inmiddels al meer dan een miljoen streams op de teller staan. Next up?! “Een volledig album!” Volgens Gyo zelf. “Maar eerst maar weer eens lekker op het podium staan.”

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →