Grote evenementafbeelding: Earl Jackson + Georgina Peach & The Savoys • Slachthuis

Earl Jackson + Georgina Peach & The Savoys • Slachthuis

Amsterdam BeatClub presenteert de Rhythm 'n Blues Revue
za 7 Mei 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 19:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Amsterdam BeatClub is terug in Slachthuis, nu op de zaterdagavond. Dit wordt knallen mensen met deze avond Earl Jackson en Georgina Peach & The Savoys. Verwacht twee geweldige live shows vol swingende rhythm ’n blues, soul, rocksteady en rock ’n roll!
Earl Jackson (UK) werd in 1964 in Lambeth London geboren uit Jamaicaanse ouders en is als kind sterk beïnvloed door gospel muziek. Hij begon al op vijfjarige leeftijd met gitaarspelen. Veel van zijn charisma en stage presence heeft hij in zijn jonge jaren ontwikkeld tijdens de optredens voor duizenden mensen bij grote gospel events. Midden jaren ’80 werd Earl uitgenodigd om lid te worden van een rock ‘n’ roll-band en de rest is geschiedenis. Earl is inmiddels een bekende figuur in het internationale rock ‘n’ roll en jive circuit.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Georgina Peach & The Savoys

Support

Georgina Peach & The Savoys

Georgina Peach: gezegend met een prachtig, authentiek stemgeluid laat Georgina Peach zich begeleiden door haar Savoys, een uit gelauwerde muzikanten samengestelde band. Het opzwepende repertoire bestaat uit meer en minder bekende R'nB en Soul klassiekers, ook worden enkele funky gospels gespeeld.. Hallelujah!!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →