Amber Arcades & Robin Kester

De ultieme droom-lineup.
zo 26 mrt 2023
Stage 2
€ 16,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

“Widescreen dreampop with a sharp edge and big hooks”, schreef Brooklyn Vegan over de nieuwe muziek van Amber Arcades. “Wonderschone droompop die alleen maar mooier wordt”, noteerde de Volkskrant dan weer over Robin Kester. Zij die ervoor gestudeerd hebben, zijn het erover eens: deze double bill is de ultieme droom-lineup.

Zowel Robin als Annelotte (Amber Arcades) zijn meesters in vervoering. Even weg van de banaliteit van alledag. Een universele behoefte in verwarrende tijden. Op de BBC wordt nieuwe muziek van deze twee DIY artiesten inmiddels al bijna als vanzelfsprekend gedraaid. In het commentaar gaan vergelijkingen met Beach House, Weyes Blood, Low en Radiohead over en weer.

Tijd om de twee communicerende indie-vaten van het schild te hijsen en op het podium te plaatsen. Naprogramma is het nieuwe voorprogramma en pikorde van een grijs verleden. Gewoon een avond lang dubbel zien voor de prijs van één zonder nog maar een slok gedronken te hebben. Wees welkom bij de droomshows van Robin Kester en Amber Arcades!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Afbeelding voor support act: Amber Arcades

Support

Amber Arcades

Amber Arcades is de alias van Annelotte de Graaf, de Nederlandse singer/songwriter die twee EP's en een paar veelgeprezen albums opnam, waarvan de tweede, 'European Heartbreak', rijk was met vleugjes Lindi Ortega en vroege Saint Etienne. Luchtig en dromerige pop - meer persoonlijk dan politiek.
Afbeelding voor support act: Robin Kester

Support

Robin Kester

Singer-songwriter Robin Kester tovert met dromerige visioenen. Er zijn maar weinig artiesten die melancholie tegelijk intiem en groots kunnen laten klinken, maar Kester doet het.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Robin Kester belandde met een demootje in een grote Amerikaanse filmsoundtrack.
De naam Amber Arcades komt van het Grimm-achtige sprookje van de Nederlandse schrijver Godfried Bomans.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →