Grote evenementafbeelding: Als De Brandweer – Uitgeblust!

Als De Brandweer – Uitgeblust!

Als de Brandweer stopt….maar niet in stilte!
zo 11 feb 2024
Stage 2
€ 23,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Na twintig jaar muzikaal bluswerk komt de brandweerwagen tot stilstand en waar anders dan in Patronaat. De laatste bezetting: Mike Janmaat (basgitaar & zang), Erwin Aubroeck (toetsen & zang), Arnold Smits (gitaar) en Edwin Plooijer (drums) zullen hun beste werk aan “vergeten covers” deze avond laten horen. Ook zullen oud-Brandweerlieden hun opwachting maken en wellicht komen er nog een paar pareltjes uit de I love-reeks voorbij met de bijbehorende vocalisten. Niets is uitgesloten bij deze bijzondere Grand Finale.

Begonnen als The Police coverband werd na twee jaar de koers verschoven naar ‘vergeten covers’, oftewel nummers die je niet snel andere bands hoort spelen. Op podia in het hele land maar ook tijdens Haarlem Jazz&More, Haarlem Culinair, 2Generations was Als de Brandweer te zien. Ook was Als de Brandweer bij alle I love‘84, I love X-mas, I love Pink, I love Malle Babbe en natuurlijk I love TopPop, de vaste begeleidingsband van Theatergroep Eglentier in Patronaat en op de Grote Markt. Het eerste glas ‘bluswater’ is van de band, want het wordt een warme avond!

Sunday Sessions is een zogeheten Co-Creator productie. Deze producties worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →