Roel van Moll’s “Kiss Kiss Goodbye” ft. Millstreet

Afstudeerconcert Conservatorium
di 5 sep 2023
Stage 2
€ 10,00
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Wie echt wil weten waar het woord FEEST vandaan komt moet dinsdag 5 september in Patronaat aanwezig zijn. Tijdens de afstudeershow van Roel van Moll beukt hij met Millstreet In 60 minuten tijd dwars door de geluidsbarrière heen met de heetste tunes, een prachtige show en een heerlijke overdosis aan gezelligheid! 

In 15 jaar tijd speelde Millstreet meer dan 2000 Live optredens met veel succes in binnen- en buitenland. Met hun spontane energie, humor en jonge uitstraling blijven zij graag geziene gasten op elk festival en evenement. Up-to-date hits, pompende medleys van Rock tot Dance, en knallende meezingers worden door 6 rasentertainers op een moderne, maar vooral ongedwongen manier gebracht met verrassende creativiteit in het moment.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →