Grote evenementafbeelding: Abdomen + Crop Top + Great Joy • Slachthuis

Abdomen + Crop Top + Great Joy • Slachthuis

Gepresenteerd door Geertruida
vr 4 mrt 2022
Slachthuis
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Abdomen staat al enkele jaren bekend om de recht-voor-z’n-raap garagerock waarbij de tegels uit de vloer gestampt dienen te worden. Na de ‘Rash’ EP uit 2019 is er eindelijk weer nieuwe muziek hoorbaar aan de horizon!

Het eerder aangekondigde Bad Penny moet door onvoorziene omstandigheden verstek laten gaan.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Croptop

Support

Croptop

Croptop is een driekoppige band die wellicht is geboren in de uren na de avondklok en het isolement van 2020, maar werd bedacht tijdens zweterige concerten en losbandige feesten in de goede oude tijd. Dronken gesprekken en een voorliefde voor stugge garagepunkbands als Useless Eaters, Total Control en Sauna Youth hebben gezorgd voor een onbreekbare band.

Support

Great Joy

Support

DJ Tim Ditzel a.k.a. Greatest Ditz

Wist je dat...

Bad Penny's EP is opgenomen in de tijdelijke studio van Patronaat.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →