Grote evenementafbeelding: Verplaatst: 80’s Onbeantwoord (seated show)

Verplaatst: 80’s Onbeantwoord (seated show)

Deze show is verplaatst naar zaterdag 19 februari vanwege de De Nacht Staat Op actie, kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht
Dit evenement is 18+
za 12 feb 2022
Stage 1
€ 12,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de Patronaat Staat Op actie niet doorgaan en is daarom verplaatst naar zaterdag 19 februari 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 19 februari! 

Het onbeantwoorde gevoel dat je graag stiekem wil dansen in Patronaat buigen ze om naar iets nieuws, iets speciaals!

80’s Verantwoord is er óók in tijden van anderhalve meter afstand. Helemaal op maat gemaakt voor de 80’s Verantwoord liefhebber om zittend van te genieten. 80’s Onbeantwoord transporteert je terug naar het decennium van neon-licht, Rubiks Cubes met een glaasje Pisang Ambon en dat allemaal verantwoord met 80’s Onbeantwoord!

Dit concert vindt plaats in veilige 1,5 meter seated setting. Neem je vrienden mee en geniet van deze luchtige, humoristische 80’s quiz en muziek met een heerlijk drankje erbij. 80’s Onbeantwoord kan niet wachten je weer te zien!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.
Kaarten van voorgaande 80’s Verantwoord edities zijn niet geldig voor dit evenement.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

80's Verantwoord werd voor het eerst georganiseerd in EKKO, Utrecht.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →