5’nizza

Oekraïense reggae-hiphop-funkband
do 29 feb 2024
Stage 1
Deuren: 20:00
Start: 20:00

5’nizza is een Oekraïense reggae-hiphop-funkband bestaande uit twee getalenteerde artiesten, Sergey Babkin en Andrey Zaporozhets (SunSay). Beide muzikanten hebben succesvolle soloprojecten, maar fans kijken altijd uit naar hun gezamenlijke optredens op het podium. Ze braken door op de radio aan het begin van de jaren 2000 met hits als “Arrow”, “Ty kidal”, “Spring”, “Jamaica” en vele anderen. De oprechte uitvoering, levendige teksten en ongelooflijke energie die ze met hun eigen ogen zien, hebben luisteraars over de hele wereld geboeid.

Gedurende hun creatieve activiteit hebben ze drie albums uitgebracht en verschillende tientallen geweldige nummers gecomponeerd. Alle nummers van de 5’nizza-band worden verenigd door warmte, vriendelijkheid en geloof in het beste. Sergey Babkin en Andrey Zaporozhets zullen alle bekende hits van de 5’nizza-band ten gehore brengen.

Let op: De kaartverkoop loopt niet via Patronaat, maar via de organisator, Somewhere Show. Vragen over tickets kunnen worden gericht aan info@somewhere.show.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →