30 Something

Nooit te jong om oud te gaan: het leukste feestje voor 25+!
Dit evenement is 18+
za 20 jan 2024
Stage 2
€ 12,50
Deuren: 23:00
30 Something artwork

Nooit te jong om oud te gaan; 30 Something komt terug naar Patronaat! Hét feest waar de leukste hits van toen vermengen met die ene festivalhit die je sinds Lowlands al niet meer uit je hoofd krijgt.

30 Something is dé avond voor iedereen die ’s zomers vrolijk festivals hopt en ’s winters tot diep in de nacht wil dansen zonder dat achttienjarig grut. Muzikale rauwe randjes mengen moeiteloos met heerlijk gelikte poptracks. Van Tame Impala tot Dua Lipa, van Meghan Thee Stallion tot Chase & Status; dit is de avond voor liefhebbers en feestbeesten. Voor wie de gitaar net zo lief heeft als de synthesizer. Voor wie de top 40 vroeger als een bezetene bij hield en nu op ontdekkingstocht gaat over Down the Rabbit Hole, Lowlands, Pinkpop of Best Kept Secret.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →