Grote evenementafbeelding: Verplaatst: 2Generations

Verplaatst: 2Generations

Dit evenement is verplaatst naar 11 maart 2023. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
za 12 mrt 2022
Stage 2
€ 20,50
Deuren: 21:00
Start: 21:00
Vorig evenement

Dit evenement is verplaatst naar 11 maart 2023. Kaarten blijven automatisch geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van de organisator Exclusevents. Voor meer informatie kan je naar de website van de organisator gaan.

2Generations is hét feest voor jong en oud. Door de brede programmering van DJ’s en live artiesten wordt iedereen op zijn muzikale wenken bediend; van Beatles tot Beats. Twintigers en zestigers samen op de dansvloer! Natuurlijk zal er, in een Betere Toekomst, weer een prachtige nieuwe aflevering worden gepland. Wederom zal dan de gehele locatie ter beschikking staan van het feest. Diverse zalen met live acts, bands & DJ’s. We kunnen niet wachten!

Op 12 maart 2022 keert 2Generations terug in Patronaat Haarlem! Wederom zal de gehele locatie ter beschikking staan van het feest. Drie zalen met live acts, bands & DJ’s. Naast onze huis DJ Barry Brand zal de band De Coronas optreden. En de kleine zaal staat weer in het teken van Cocktaildisco, met DJ’s Marcello & Robertodavinci en Eno-C. De Coronas spelen nagenoeg alles; maar met het publiek als belangrijkste instrument! Het publiek bepaalt namelijk wat er gespeeld wordt tijdens de super-interactieve show van de Coronas! In Nederland zijn de Coronas een instituut met meer dan 2.500 optredens waaronder hoogtepunten als Pinkpop, Paaspop, Stenders Platenbonanza, het Holland Heineken Huis en optredens bij tv-shows zoals De Wereld Draait Door en Serious Request.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →