Grote evenementafbeelding: DANDANA • Rapa Nui

DANDANA • Rapa Nui

Patronaat en Rapa Nui presenteren RaPatronaat
zo 18 jun 2023
Rapa Nui
Deuren: 15:00
Start: 15:00

Ook deze zomer zorgen Patronaat en Rapa Nui er samen voor dat je elke zondagmiddag kunt dansen met je voeten in het zand! Vanaf zondag 28 mei tot het einde van de zomer kun je elke week gratis genieten van de tofste muzikale acts terwijl je ondertussen geniet van een hapje en een drankje. Deze zondag kun je genieten van DANDANA.

DANDANA is collectief muzikanten uit Nederland, Gambia en Senegal die met hun sound de traditionele West-Afrikaanse ritmes en geluiden eren. Naast muzikanten zijn de mannen creatievelingen, filmmakers, artiesten en verhalenvertellers die je graag meenemen op een reis door West-Afrika door hun muziek.

Tijdschema (onder voorbehoud):
14:00u start
14:00u DJ GUZZ
19:00u DANDANA
20:15u DJ GUZZ


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: DJ Guzz

Support

DJ Guzz

Inmiddels mogen we hem wel een vriend van ons noemen, want elke zomer is Guzz wel met zijn geweldige platenkoffer te vinden op het strand. Een mastermind, DJ Guzz is een dj wiens stijl lijkt op die van niemand anders. Totaal uniek in alles wat hij draait. Al meer dan 20 jaar verzameld hij de meest unieke platen, en is geen dansvloer veilig voor Guzz. Met zijn haarfijne gevoel voor hoe hij een dansvloer aan de gang kan houden met Soul, Funk, Reggae, Dancehall en Hip Hop zoals je het nog nooit eerder hoorde, is DJ Guzz misschien wel de meest unieke dj in het Funky Vinyl Collectief.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →