Grote evenementafbeelding: 023TECHNO: UMEK

023TECHNO: UMEK

Voor dit evenement heb je géén negatief testresultaat nodig
Dit evenement is 18+
za 12 mrt 2022
Stage 1
€ 20,00
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 05:00
Vorig evenement

023TECHNO is terug, en hoe! Na precies twee jaar van verschuivingen is het nu tijd alle remmen los te gooien. Maak je op voor een vertrouwde nacht met knalharde beats die in Haarlem nog lang gaan nadreunen want dit wordt er eentje voor in de boeken; met gepaste trots presenteren we niemand minder dan de techno-koning UMEK!

Met zijn geheel eigen geluid domineert UMEK al decennia de hoogste regionen van alle dance-charts. Al sinds de vroege jaren 90 is deze Sloveen een vaste waarde in het techno-landschap. Maar leunen op successen uit het verleden is niks voor UMEK. Zijn label 1605 is vandaag de dag een regelrecht kwaliteitskeurmerk voor de beste platen die je binnen het genre kunt vinden. UMEK’s sound is duister en stevig maar altijd doorspekt met een dikke dosis funk. Van de donkere underground clubs in Berlijn tot megafestivals als Awakenings, de agenda van deze techno-heavy-weight-champion is zo’n beetje het hele jaar door knettervol. We zijn er dan ook maar wat trots op dat UMEK afreist naar Haarlem voor de comeback van 023TECHNO.

023TECHNO is natuurlijk niet compleet zonder de residents van het collectief zelf. Tom Schippers, Saiko en Marco Spaans reageren deze avond al hun opgekropte pandemische frustratie af op de dansvloer van Patronaat. Voor deze speciale editie van 023TECHNO strijken we neer in de grote zaal van Patronaat waar we naast een moddervet geluid ook visueel alles uit de kast trekken. Wees er snel bij voor je kaarten want dit wordt vuurwerk!

 


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

UMEK heeft veel gezichten. Hij bracht muziek uit onder 12(!) verschillende aliassen.
Precies 25 jaar geleden bracht UMEK zijn eerste release uit.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →