Grote evenementafbeelding: 023TECHNO: SPEKTRE

023TECHNO: SPEKTRE

Een illuster Brits techno-duo vol power!
Dit evenement is 18+
vr 22 apr 2022
Stage 1
€ 17,50
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 05:00
Vorig evenement

Het Haarlemse collectief 023TECHNO draait ook in het nieuwe jaar door met een uiterst verfijnde selectie van de beste DJs en producers in het genre. Na een dampende nacht met UMEK is het nu eindelijk tijd voor de inhaalslag van het Britse duo Paul Maddox en Rich Wakley, beter bekend als SPEKTRE.

Begonnen als een experimenteel zijproject is Spektre inmiddels uitgegroeid tot een van de vaste waardes in de techno-scene. De heren hebben een indrukwekkend CV met releases op majorlabels als Drumcode, Elevate, Filth on Acid en Unrilis. Zwaargewichten als Adam Beyer, Carl Cox en Alan Fitzpatrick hebben de platen van het duo geregeld in hun sets zitten.

Spektre’s sound is drijvend en stevig maar ook altijd organisch en uiterst dansbaar. Met geregeld gigs op mega-festivals en clubs op Ibiza zul je mannen niet snel tegenkomen in de setting van een intieme club. We zijn dan ook maar wat trots dat Spektre naar ons Haarlemse Patronaat komt!

Natuurlijk is de avond niet compleet zonder de residents van 023TECHNO. Het illustere trio is nog lang niet uitgeraasd en hield stevig stand na gasten als Bart Skils, Johannes Heil en Thomas Schumacher. Techno staat weer op de kaart in Haarlem! Let’s go, 023TECHNO!

 


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

SPEKTRE eigenlijk vlak voor de coronacrisis begon al bij 023TECHNO in Patronaat zou draaien?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →