Grote evenementafbeelding: Afgelast: 023TECHNO: Spektre & Ultrastation

Afgelast: 023TECHNO: Spektre & Ultrastation

Dit concert wordt uitgesteld naar een nieuwe datum.
vr 19 nov 2021
Stage 3
€ 14,00
Deuren: 18:00
Start: 18:00
End: 00:00
Vorig evenement

LET OP: dit concert kan vanwege de nieuwe corona-maatregelen helaas niet doorgaan. We zoeken nu naar een nieuwe datum voor SPEKTRE. Alle kaartkopers krijgen hierover bericht zo snel mogelijk bericht.

Ultrastation te gast
Vanwege de aanhoudende maatregelen is de show van Ultrastation toegevoegd aan de line up van 023TECHNO!

Het Haarlemse collectief 023TECHNO draait ook in het nieuwe jaar door met een uiterst verfijnde selectie van de beste DJs en producers in het genre. Ze bijten in 2020 het spits af met Britse duo Paul Maddox en Rich Wakley, beter bekend als Spektre.

Begonnen als een experimenteel zijproject is Spektre inmiddels uitgegroeid tot een van de vaste waardes in de techno-scene. De heren hebben een indrukwekkend CV met releases op majorlabels als Drumcode, Elevate, Filth on Acid en Unrilis. Zwaargewichten als Adam Beyer, Carl Cox en Alan Fitzpatrick hebben de platen van het duo geregeld in hun sets zitten.

Spektre’s sound is drijvend en stevig maar ook altijd organisch en uiterst dansbaar. Met geregeld gigs op mega-festivals en clubs op Ibiza zul je mannen niet snel tegenkomen in de setting van een intieme club.

Natuurlijk is de avond niet compleet zonder de residents van 023TECHNO. Het illustere trio is nog lang niet uitgeraasd en hield stevig stand na eerdere gasten als Bart Skils, Johannes Heil en Thomas Schumacher. Techno staat weer op de kaart in Haarlem! Let’s go, 023TECHNO!

Afbeelding voor support act: Ultrastation

Support

Ultrastation

De Utrechtse alleskunners Nuno dos Santos (Something Happening Somewhere) en Cosmic Force (Acid P303wer) bundelen hun vermogen om aan de ene kant electronische liedjes liedjes en aan de andere kant scheurende electro met een gezonde dosis oversturing te maken samen in Ultrastation. Garantie voor een stevig techno avondje is hun hybrid live set approach, die bol staat van modulaire synths, 909’s, SH101’s en DJ gear. Van Wildeburg tot Paradigm tot Drift, dit wervelende duo met een gecombineerde 30 jaar aan dansvloerervaring heeft menig stage al weggeblazen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →