Grote evenementafbeelding: 023TECHNO: Speedy & Steve Live

023TECHNO: Speedy & Steve Live

4 uur lang live techno van Speedy J & Steve Rachmad!
Dit evenement is 18+
za 11 feb 2023
Stage 1
€ 27,50
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 05:00
Vorig evenement

Wow wow, 023TECHNNO pakt ongekend door! Speedy J & Steve Rachmad 4 uur lang live?! Dat klinkt als een match made in technoheaven.

Deze Nederlandse technolegendes Speedy J en Steve ‘Sterac’ Rachmad bundelen hun krachten om gezamenlijk op het podium live techno te verkennen. Uit de krochten van Speedy J’s STOOR studio is dit nieuwe project tot leve gekomen nadat de twee op baasniveau techno uitzonden voor de thuisblijvers tijdens de corona pandemie. Hun ongekend hoog aantal jaren gecombineerde ervaring zorgt ervoor dat deze heren naadloos op elkaar inspelen en elke sessie is weer van hoge hoge klasse. Het is instinct, en je hoort duidelijk de kenmerkende akkoorden, pads en arps van Rachmad bewegen rond Paaps scherpe instinct voor ritme en textuur. De twee legends brengen in 2023 hun liveset naar de clubs en Patronaat en 023TECHNO krijgen een piece of the action. Not to miss!

Natuurlijk is de avond niet compleet zonder de residents van 023TECHNO. Het illustere trio is nog lang niet uitgeraasd en hield stevig stand naast gasten als UMEK, Bart Skils, Johannes Heil en Thomas Schumacher. Techno staat weer op de kaart in Haarlem! Let’s go, 023TECHNO!

Timetable:
23:00 – 01:00: Marco Spaans, Saiko, & Tom Schippers
01:00 – 05:00: Speedy & Steve LIVE 4HRS


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →