023TECHNO

'Celebrating 909-day!'
Dit evenement is 18+
za 9 sep 2023
Stage 2
€ 12,50
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 05:00
Vorig evenement

Op zaterdag 9 september is het 909-day! De dag dat we wereldwijd een ode brengen aan de legendarische Roland TR-909 drumcomputer, dé machine die verantwoordelijk is voor het karakteristieke geluid van techno tot op de dag van vandaag. Zonder twijfel dus de beste dag om 023TECHNO het nieuwe clubseizoen te laten openen.

Op deze speciale dag gaan we terug naar de basis en serveert 023TECHNO je een dampende nacht vol peak time techno waarin de 909 drumcomputer centraal staat. Dit keer zetten ze ons eigen Haarlemse talent in de spotlights en trappen ze het nieuwe clubseizoen af met residents uit eigen stad. In de intieme Stage 2 staat dj booth op de dansvloer en kruipen we zo dicht mogelijk tegen onze lokale helden aan.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →