Vacature: assistent ticketing & publiciteit

13 Januari 22
We zijn op zoek naar een assistent ticketing & publiciteit (20 uur) om onze Programma & Marketing afdeling te versterken!

Patronaat is per direct op zoek naar een assistent ticketing & publiciteit! Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten maken Patronaat alleen maar groter. Daarom onderschrijven wij de Code Diversiteit en Inclusie. We zijn nieuwsgierig naar mensen die anders in het leven staan dan wijzelf, zijn benieuwd naar nieuwe gezichten en nadrukkelijk niet op zoek naar een kopie van onszelf.

Wij zoeken een assistent ticketing & publiciteit om ons programma- en marketingteam te versterken. Haal jij er voldoening uit om alle betrokken partijen te voorzien van de juiste informatie en het communicatieproces binnen Patronaat en naar bezoekers toe te bewaken? Ben jij de verbindende factor tussen de afdelingen programma, marketing, horeca, gebouwbeheer, en de samenwerkingspartners en bezoekers? Kunnen we op jou rekenen om ook gasten, personeel en stakeholders zich welkom te laten voelen bij Patronaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als assistent ticketing & publiciteit coördineer je de (digitale) kassa en boxoffice / deurverkoop, het gastenbeleid en draag je samen met de assistent bedrijfsleider verantwoordelijkheid voor het verstrekken van informatie over voorstellingen en kaartverkoop. Je hebt direct contact met Ticketmaster over externe locaties, scanners, lidmaatschappen en verkoop. Daarnaast worden diverse ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de publiciteit verricht, zoals het doorvoeren van de huisstijl en de juiste tone-of-voice in de uitingen van Patronaat. De functie zal deels worden uitgevoerd op kantoor, en deels tijdens producties.

Je maakt deel uit van de afdeling Programmering & Marketing/PR waar je samen met 12 collega’s zorg draagt voor de programmering, marketing en preproductie van onze shows en verhuur.

Lees meer over wie wij zoeken voor deze functie op de vacature pagina van Patronaat.

Laat ons vóór 6 februari 2022 weten waarom je als assistent ticketing & publiciteit bij Patronaat wil werken via vacature@patronaat.nl.