Patronaat presenteert: Gorillaz: Song Machine Live From Kong

24 November 21
Patronaat presenteert een bijzondere filmavond rondom de band Gorillaz in de Schuur op 14 december

Welkom bij Salon Patronaat! Na een succesvolle eerste filmavond rond de band Oasis, is er een tweede editie van deze muzikale samenwerking aangekondigd op dinsdag 14 december. Schuur en Patronaat presenteren een avondvullend filmprogramma rond de legendarische Britse band Gorillaz, met onder andere een voorwoord door muziekprogrammeur van het Patronaat Lisa de Jongh.

Tijden:
19:30 start
19:30 – 19:45 voorwoord door Patronaat & gast (tbc)
19:45 start film

Met Song Machine Live from Kong beleef je alleen op 14 december in bioscopen en filmtheaters in het hele land een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld. Opgenomen in het hoofdkwartier van de band, de Kong Studios in Londen, schitteren de welbekende visuals van Jamie Hewlett en de opwindende performance eenmalig op het grote scherm. Met muziek van het Song Machine project, maar ook een aantal classics uit hun eerdere werk, inclusief achter de schermen materiaal en toelichting van Damon Albarn en Jamie Hewlett. Gitarist Noodle, bassist Murdoc Niccals, drummer Russel en hun frontman 2D worden vergezeld door Damon Albarn en de gehele Gorillaz live band, plus nog een aantal bijzondere muzikale gasten tijdens hun eerste optreden sinds 2018!

Schuur & Patronaat presenteren
Een samenwerking die als muziek in de oren klinkt! De muziek- en filmprogrammeurs van Schuur en Patronaat slaan de handen ineen om de komende tijd een veelzijdig, verrassend en zeer muzikaal filmprogramma samen te stellen. Het voorwoord bij de film wordt gedaan door Lisa de Jongh, muziekprogrammeur van Patronaat.

  • Land Verenigd Koninkrijk
  • Jaar 2021
  • Duur 157 min
  • Taal Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
  • Regie Jamie Hewlett
  • Acteurs Damon Albarn, Seye Adelekan, Jesse Hackett, Remi Kabaka

Lees hier alles over tickets (12,50), tijden en meer info.