The Doors Alive

Dichterbij The Doors kom je niet!
vr 24 Mei 2024
Stage 2
€ 30,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30

Door The Doors Alive slechts een tribute band te noemen, doe je ze tekort. Er is namelijk geen enkele andere band die zo dichtbij The Doors zelf komt als zij. The Doors Alive hebben de sound, look en magie van een echte jaren zestig The Doors-optreden. Stap terug in de tijd en geniet van klassiekers als ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’, ‘Riders On The Storm’, ‘The End’ en vele anderen.

The Doors Alive hebben om nog authentieker te klinken ook dezelfde soort instrumenten als The Doors zelf weten te bemachtigen en hebben publiek over de hele wereld ademloos achtergelaten. Nu wederom in Patronaat voor een betoverende avond.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →