Grote evenementafbeelding: The Beginning

The Beginning

Hollandse rave legends achter de decks!
za 30 apr 2022
Stage 2
€ 19,50
Deuren: 22:00
Start: 22:00
End: 04:00
Vorig evenement

Twee zalen, twee feestjes. The Beginning komt dit najaar terug om de verscholen zaaltjes in Patronaat om te toveren tot één groot ravehol! Laat jezelf verrassen en verlies jezelf in de vette oude rave, techno en house platen uit de jaren 1989 t/m 2000.

The Beginning, het reizende oldskool rave circus onder leiding van Alexander Koning, is dan nu ein-de-lijk weer terug in Haarlem. Naast hostings in Radio, Paradigm, Thuishaven en The Promised Land is Patronaat een van The Beginning’s thuisbases. De appel van The Beginning valt dan ook niet ver van de boom, want wie vroeger techno zei in Haarlem, zei Alexander Koning. Meer dan 10 jaar lang runde hij zijn platenzaak Trancentral aan de Kruisweg en gaf hij feesten in De Lichtfabriek, Club Stalker en ook Patronaat.

The Beginning staat dan ook in het teken van die tijd, toen house en techno voor het eerst neerdaalden in Nederland en alle muziek nog alleen op vinyl te krijgen was. Juist die oude releases ga je weer horen bij The Beginning, want alle oud-gedienden zoals o.a. Pavo, Gizmo, Cellie  komen aan bod. Tijd voor een ouderwets nachtje raven op de classics!

The Beginning:
Pavo
Gizmo
Alexander Koning
Cellie
en meer!
Rave, Techno, Oldskool en House Classics 89/00

The Beginning op 3 april 2021, 20 november 2020 en 5 november 2021 (oorspronkelijke datum 4 april 2020) is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 30 april 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →