Grote evenementafbeelding: Sticks + NESS & GUAN

Sticks + NESS & GUAN

Van Opgezwolle naar een van de meest invloedrijke rappers van Nederland
wo 17 Mei 2023
Stage 2
€ 25,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Let op: deze show is uitverkocht. We wensen alle gelukkige tickethouders veel plezier! Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Zeg je Junte Uiterwijk, dan zeg je Sticks. Zeg je Sticks, dan zeg je Opgezwolle maar ook Sticks solo. Een carrière die veel verschillende facetten heet, maar dat is misschien ook niet zo gek als je al meer dan twintig jaar bezig bent met het maken van muziek.

Voor Sticks begon het allemaal in Holtenbroek, een wijk in Zwolle waar hij de andere leden van Opgezwolle leerde. Daarna ging hij verder met Rico, Typhoon en ART als Fakkelbrigade. Uiteindelijk was het na bijna tien jaar tijd voor solo- en duowerk (als Dazzled Sticks o.a.). In 2020 verscheen het eerste echte solo-album ‘STICKmatic’ en nu dus ‘Alles Over Hoop’. En wat Sticks hoopt, komt hij in mei laten horen in Patronaat.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: NESS & Guan

Support

NESS & Guan

NESS vertelt zijn meest persoonlijke verhalen door middel van rap. Eerder gooide hij al hoge ogen met het nummer ‘Zwolle’, nu werkt hij samen met Guan aan zijn debuutalbum dat later dit jaar verschijnt op Fakkelteit Recordings - het label van Sticks. Op het album zijn ze op zoek naar verdieping en openen ze een nieuw hoofdstuk door door concessieloos unieke en waargebeurde verhalen te vertellen. Puurheid en echtheid, dat is waar het in 2023 om draait.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Sticks ook les heeft gegeven op de Tilburgse Rockacademie?
… Sticks Fresku organiseerde bij platenlabel TopNotch?
…hij ook met Djiggy Djé, Winne en producer Dr. Moon het project Great Minds opzette?
… hij ook een track maakte met de Vlaamse rapper Zwangere Guy?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →