Slachthuis presents Reborn Bliep + Frits Fusion + Martin Malibu

zo 19 dec 2021
 — 
Slachthuis
Deuren: 16:00
 — 
End: 23:00
GRATIS

Een knettergekke zondag wordt het met Reborn Bliep, special guest star Frits Fusion en niemand minder dan Martin Malibu.

Het Amsterdamse gezelschap ‘Reborn Bliep’ brengt de muziek van de almachtige Bliep in dit heelal ten gehore. In andere heelallen kan de Bliep van planeet tot planeet gebeamd worden. Vanwege de aanwezigheid van spiegelmoleculen kunnen in ons heelal geen levensvormen geteletransporteerd worden, maar muziek gelukkig wel! De Reborn Bliep is ontstaan uit de Bionic Bliep, een absurdistisch duo bestaande uit multi-instrumentalist Pim Heijne en Bliep hogepriester (‘The Master’) Alexander van Zanten. Het muzikale resultaat kan het beste omschreven worden als electro breakbliep voorzien van een aards sausje, terwijl de liveshows worden begeleid door een eigen animatiefilm ‘Waiting for the Bliep’, gemaakt in samenwerking met Bethany de Forest.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.

Frits Fusion

Support

Frits Fusion

Werd er in de jaren 70 in de slaapkamer mee gepuft door Barry White en Isaac Hayes, tegenwoordig hijgt Frits Fusion mee met zijn nieuwe hit ‘De Bedroombliep’. Je kunt hem kennen van de knuffelrockband-from-hell ‘Ome Siem en de Mannen van 6 Miljoen’, waarmee hij rond de eeuwwisseling furore maakte.
Martin Malibu

Support

Martin Malibu

Martin Malibu is een multi-getalenteerde zanger wiens art-performances romantische weelderigheid meebrengen. Verwacht een gevat androgyne figuur die moeiteloos suggestieve electropop afwisselt met arty, experimentele rock. Begeleid door zijn burlesque-danseres weet hij alle harten te veroveren.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →