Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert Scram C Baby + Howrah + special guest

Slachthuis presenteert Scram C Baby + Howrah + special guest

za 9 okt 2021
Deuren: 20:00
Start: 20:30
GRATIS
Vorig evenement

We verklaren het Slachthuis voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis. Een stralend podium, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Deze avond staat in het teken van een super special, maar geheim top-evenement. We kunnen er nog weinig over vertellen alleen dat Howrah komt en een aantal special guests. Neem je zwembroek, maar houd er rekening dat je niet wordt thuisgebracht!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: HOWRAH

Support

HOWRAH

HOWRAH is een vierkoppige Amsterdamse band waarin (ex-)leden van diverse bands uit de Nederlandse undergroundscene te herkennen zijn. Een intrigerend geheel van noise, drones, melodieën, ritmes, woorden en dromen. Na het verschijnen van debuutalbum ‘Self-Serving Strategies’ in 2018, bereikt de band een voorlopig hoogtepunt met het nieuwe album ‘BLISS’.
Afbeelding voor support act: Scram C Baby

Support

Scram C Baby

Indierockers die weten hoe het hoort.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →