Slachthuis presenteert Smudged + Tender Chunks in Gravy + support

vr 24 dec 2021
 — 
Slachthuis
Deuren: 17:00
 — 
End: 23:59
GRATIS

Is het een horde kikkers of is het een vliegende mand met Granny Smith’s? Nee, het is Smudged. Het groen-gekalkte powertrio uit Rotterdam, komt stennis schoppen in het Slachthuis, terwijl ze een amalgaam van gitaren, electronica en opzwepende ritmes de zaal in schieten. Chaos is hun middle name en overal waar ze komen is het feest.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Tender Chunks in Gravy

Support

Tender Chunks in Gravy

Haarlems meest fenomenale fenomeen Tender Chunks In Gravy brengt een portie rauwe en energieke garage punkstoof.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →