Slachthuis presenteert GUYY + Baby’s Berserk + Loupe

za 11 dec 2021
 — 
Slachthuis
Deuren: 17:00
 — 
End: 23:59
GRATIS

Na het ‘GUYY, locked down in Slachthuis’-project, komt het Haarlemse electro-indie collectief GUYY de in Slachthuis geschreven single presenteren. En meer natuurlijk! Intens groovy en catchy hooks zijn naast 80’s sounds, disco-vibes en een gezonde dosis hip-hop beats de basis ingrediënten voor het recept wat zich heeft ontwikkeld tot GUYY en maakt het een uniek en dansbaar geheel.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Baby's Berserk

Support

Baby's Berserk

Deze gitaarband begrijpt dance! Bestaande uit uiterst efficiënte robots heeft Baby’s Berserk een groove waar geen algoritme tegenop kan. Dit boogieënde post-punkkwartet teert op de lo-fi sound en esthetiek van floppy disks en cassettebandjes, en klinkt zo - bedoeld of onbedoeld - als een rijkelijk versierde 90s-update van de Talking Heads.
Loupe

Support

Loupe

Loupe is een dromerige indie rock band uit Amsterdam en Berlijn. Melancholische songs over het dagelijkse leven en het contrast tussen de drukte van de stad en de stilte van alleen thuis. Nu brengt Loupe hun eerste EP Older uit. Vier liedjes, waaronder Leave Me There, die de band samen heeft geschreven in hun oefenbunker in Amsterdam.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →