Slachthuis presenteert De Kift + Rommelhond

zo 12 dec 2021
 — 
Slachthuis
Start: 16:00
GRATIS
Vorig evenement

De Kift komt terug naar Haarlem, maar dan in het Slachthuis. Lekker rauw en energiek, en gratis toegankelijk! De veelkoppige, poëtische fanfare-punkband heeft afgelopen zomer alweer haar twaalfde studioalbum uitgebracht, getiteld ‘Hoogriet’. Vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie werd de plaat onder andere gepresenteerd in Patronaat. Met daarnaast een danige dosis gecontroleerde chaos, zowel op de platen als tijdens de shows op het podium. Een megamooie mix van magnetiserende muziek. Met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur. De Kift bracht sinds de oprichting in 1988 twaalf studioalbums uit, werkte mee aan verschillende theater-, film- en samenwerkingsprojecten, schrijft muziek voor film en televisie en toert met shows in binnen- en buitenland.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Rommelhand

Support

Rommelhand

Rommelhond gaat tekeer op oude rammelgitaren, banjo, trekzak, klompen, voetdrums, viool en contrabas. Muziek uit het hart, recht voor zn raap, rauw, stampend, zwetend en kreunend, rommelen en improviseren de heren er zich doorheen. Deze muziek luister je niet, maar onderga je, vol op het kippevel, door merg en been gaand klinkt het behoorlijk authentiek en onvergelijkbaar.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →