Slachthuis presenteert Alvilda + Savage Beat + Third Ego + DJ’s Professional Againsters & Alvilda DJ-set

vr 10 dec 2021
 — 
Slachthuis
Deuren: 17:00
 — 
End: 23:59
GRATIS

Fans van de Number Ones, Whiffs, Barracudas, TV Crime en Protokids gaan vanavond aan hun trekken komen tijdens AVILDA. Een powerpop kwartet die doet denken aan de Shangri Las, maar in plaats van dat zij opgepikt worden, scheuren ze zelf door de straten op Lambretta scooters. Recent brachten ze een EP uit, getiteld ‘Négatif’, op Alien Snatch Records, gevuld met vier ‘pandemic pop pearls parisiennes’. Deze avond zetten het Slachthuis op z’n kop met Savage Beat, Third Ego en DJ’s Professional Againsters en Christel Ball.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Savage Beat

Support

Savage Beat

De in Haarlem graag geziene gasten Savage Beat staat bekend om vuist-pompende, meeschreeuwbare punkrock die je het best in een pogopit met bier in je hand kunt ervaren.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →