Uitgesteld: Rilan & The Bombardiers – 3e Kerstdag Middagshow

Dit concert wordt uitgesteld. Kaartkopers krijgen spoedig bericht.
ma 27 dec 2021
Stage 1
€ 27,50
Deuren: 15:00
Start: 15:30
Vorig evenement
Afbeelding van een optreden van Rilan & The Bombardiers in Patronaat.

Door de huidige lockdown moet Patronaat zijn deuren sluiten tot tenminste 14 januari 2022. Hierdoor kan dit concert niet doorgaan. Dit concert wordt uitgesteld. Kaartkopers krijgen spoedig bericht indien er een nieuwe datum is gevonden. 

 

De afgelopen 3 jaar hebben Rilan & The Bombardiers hun debuutalbum uitgebracht, door Europa gespeeld en is hun muziek gebruikt voor meerdere wereldwijd uitgebrachte series en films waaronder Shooter (Netflix). Momenteel zijn ze hun tweede studio album aan het afronden, te verschijnen in dit jaar, 2021.

Na het wegens de corona-maatregelen afgelaste Derde Kerstdagfeest van 2020 komen de mannen dubbel en dwars en met twee keer zoveel energie op dezelfde Derde Kerstdag 2021 terug om samen met jullie Patronaat te doen schudden! Want waar is het immers beter feesten dan in hun eigen hometown Haarlem? En ondanks de geldende restricties, hebben we samen een veilige manier gevonden om de show door te laten gaan: seated, in de middag, met de kerstborrel van het weekend nog in de benen. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Deze show van Rilan & The Bombardiers  vond oorspronkelijk plaats op 27 december 2020 (dat werd 24 januari,  en daarna 14 mei 2021). Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers ontvingen een e-mail met meer informatie.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →