Prize Collect

Gitaarpop om u tegen te zeggen
do 11 apr 2024
Stage 3
€ 13,00
Deuren: 19:30

De frisse bedroom jangle pop van Prize Collect is te herkennen aan de alom aanwezige catchy gitaar hooks, de voluptueuze basgitaarmelodieën, de luchtige zangpartijen, en de immer stuwende drums. Maar het zijn vooral de ijzersterke, slimme, compacte songs van Prize Collect die zich laten gelden. Gitaarpop om u tegen te zeggen, waarbij de vergelijkingen met Real Estate en Mac DeMarco nooit ver te zoeken zijn.

Prize Collect is de naam waaronder gitarist en songwriter Marzio Scholten zijn nieuwe muziek met verve de wereld in slingert. Na vele succesvolle muzikale omzwervingen door het Nederlandse muzieklandschap – meest recentelijk met indie band Opera Alaska, en met zijn voor een Edison genomineerde lo-fi soloproject Ruis – betreedt Scholten met Prize Collect voor het eerst op eigen houtje, als zanger/frontman, de wereld van de indie … en hoe! Het debuutalbum van Prize Collect komt in 2024 uit via Concerto Records (het label van de bekende winkel), in samenwerking met LAB Music.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Moonloops

Support

Moonloops

Moonloops is het brein van de 23-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Met een oude gitaar en een hoofd vol verhalen maakt ze harmonieuze bedroom pop op haar slaapkamer en vertelt ze verhalen over dromen, wensen en hoop. Met meer dan 13.000 maandelijkse luisteraars op Spotify is Moonloops de slaapkamer ontgroeid en is ze klaar om de verhalen in haar hoofd te delen, oog in oog met de wereld en de mensen die haar zo inspireren. Haar EP “Little Astronaut” kwam deze lente online; een autobiografische plaat die thema's als thuis, eenzaamheid, vriendschap, onbegrip en liefde verkent met magische songs die in het hoofd blijven spoken. De B-side van deze plaat, “Big Dreams” verschijnt op 12 januari en zal deze thema’s nog verder verkennen. Zowel haar DIY-roots als haar grote dromen komen tot uiting in dit nieuwe hoofdstuk van
haar groei als jongvolwassene en muzikant.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →