Nick Waterhouse + Will Worden

Naast Curtis Harding en Lee Fields één van dé moderne soulartiesten
do 30 nov 2023
Stage 1
€ 25,50
Deuren: 19:30
Vorig evenement
Nick Waterhouse kijkt opzij, zittend naast een bloemenstruik.

Nick Waterhouse brak in 2012 door met zijn debuutalbum ‘Time’s All Gone’. Hierop, en in zijn nieuwere werk, combineert hij tijdloze soul sounds met verrassende, eigenzinnige ingevingen. Als één van de soulvolle beloftes van de laatste jaren, kan zijn optreden in Patronaat op 30 november enkel net zo tijdloos worden als zijn muziek.

Voor Waterhouse bestaat ’tijd’ niet in zijn muziek; herkenbare sounds uit lang vervlogen jaren smelten moeiteloos samen met nieuwe vondsten in – en buiten- de genres waarbinnen hij zich begeeft. Hij speelde in het verleden onder andere met Ty Segall, The Strange Boys en ook Allah-Las. Een combinatie die, gezien de soul-stempel, wellicht wat vreemd lijken, maar Nick Waterhouse manoeuvreert zich moeiteloos tussen zijn vele projecten.

Van John Lee Hooker en Van Morrison tot Curtis Harding; Nick Waterhouse is een muzikant pur sang die je simpelweg niet mag missen.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Will Worden

Support

Will Worden

Zanger en performer Will Worden straalt de essentie van roots, country-blues, gospel en traditionele folk uit. Geïnspireerd door grootheden als Elvis Presley, Charlie Rich, Marty Robbins, Merle Haggard en Glen Campbell, is zijn muzikale ziel een ware ode aan het verleden. Vanuit het groene gras van Sugar Land, Texas, volgde hij zijn hart richting het zonovergoten Californië, waar hij nu zijn thuis heeft gevonden in Topanga.

Op dit moment werkt hij aan zijn debuut soloalbum, evenals een 45-release met Nick Waterhouse. Daarnaast is hij ook te horen op nummers van onder andere Sylvie, Lana Del Rey, Nick Waterhouse en meer artiesten die hij in de studio ondersteunt als sessie gitarist.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Nick Waterhouse' eerste single 'Some Place' een collector's item is t.w.v. wel 300 dollar?
... het niet veel gescheeld had of Nick een DJ was geworden in San Francisco?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →