Grote evenementafbeelding: Michelle David & The True-tones

Michelle David & The True-tones

Soul, funk en afrobeat van onmetelijke klasse
vr 25 mrt 2022
Stage 1
€ 19,50
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

Dit is het verplaatste concert van 3 april 2020. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Let op: nieuw tijdschema. Er komt geen voorprogramma mee.
19:30 open deuren
20:30 aanvang show Michelle David & The True-tones

Michelle David & The True-tones komen spelen in Patronaat om de release van hun nieuwe album te vieren. Op hun derde album lieten ze hun voorliefde voor soul, funk en afrobeat horen. De hartverwarmende teksten gaven het publiek een boodschap van liefde en kracht.

Op hun nieuwe album ging de band verder met hun zoektocht naar de oorsprong van de Gospel. Het bracht ze onder meer bij invloeden uit West Afrika en het Caribisch Gebied. Op persoonlijk vlak kreeg Michelle David begin 2019 een klap te verwerken door borstkanker. Gelukkig was ze er op tijd bij en lijkt alles goed te gaan. De energie die ze uit de muziek haalde om door te gaan is terug te horen in haar teksten. Strijdvaardig, zegevierend en avontuurlijk. Zo klinkt het nieuwe album van Michelle David & The True-tones!
En we zullen ook nooit vergeten, hoe Michelle de allerlaatste aflevering van DWDD opluisterde met haar prachtige Aretha Franklin-tribute!


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Michelle David werd op vijfjarige leeftijd lid van haar eerste groep, The Mission of Love.
In 2002 wees ze de rol van Shenzi in de Lion King in Duitsland af, om onderdeel uit te maken van de formatie Big, Black & Beautiful.
In 1994 kwam David naar Nederland om met Stardust Theatre Productions te werken.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →