Kassi Valazza + Biko

Betoverende countrymuziek
wo 1 nov 2023
Stage 3
€ 13,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Er groeit een cult-achtige fascinatie rond opkomende countryzangeres Kassi Valazza en haar betoverende muziek. Met haar betoverende stem en suggestieve songwriting hervormt ze het landschap van de countrymuziek. De Southwestern woont in Portland, een broeinest van songwriters die albums produceren die zowel de fakkel dragen als de boog van de Amerikaanse rootsmuziek buigen, waar ze onlangs tekende bij Fluff & Gravy Records – een label dat bekend staat om het lanceren van Anna Tivel en Margo Cilker.

Gesteund door de getalenteerde muzikanten van TK & the Holy Know-Nothings, creëert ze een uniek geluid dat wervelende psychedelica vermengt met traditionele countryelementen. Valazza’s poëtische teksten en diepgaande inzichten bieden een frisse kijk op liefde, verlangen en zelfrealisatie. Bereid je voor om betoverd te worden door haar oprechte uitvoeringen en de rijke emoties die in haar muziek verweven zijn. Kassi Valazza zal een blijvende indruk achterlaten in de countrymuziekscene en daarbuiten.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Biko van Deijck

Support

Biko van Deijck

Opgegroeid tussen vele Americaliefhebbers in Eindhoven, begon Biko van Deijck op jonge leeftijd al met het schrijven van nummers. De fascinatie voor folk en country is nooit meer verdwenen en dat resulteerde dit jaar in zijn debuut EP ‘Biko’. Hoewel de traditionele country thema’s zoals drank en liefdesverdriet ook in zijn liedjes terugkomen, ligt de ironie en zelfrelativering in Biko’s muziek altijd om de hoek. Zoals de jury van popcompetitie ‘Mooie Noten’ dit jaar zei: ‘Ik heb hardop gelachen, maar ook steken van verdriet gevoeld". Hij brengt zijn liedjes solo ten gehore, met een akoestische gitaar.”

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →