Grote evenementafbeelding: Irrational Library: Poets of Haarlemtown

Irrational Library: Poets of Haarlemtown

Een speciale Irrational Library Poets of Haarlemtown Edition
vr 10 jun 2022
Stage 2
Deuren: 20:30
Start: 21:00
Vorig evenement

Elke maand presenteert Joshua Baumgarten en z’n Irrational Library een gratis avond met een bomvol programma omtrent muziek, spoken-word en/of kunst. Deze avond staat in het teken van poëzie met Amerikaanse special guests Myles Bullen en Thrashboo, en Salutingrome.

In een ver verleden is de Irrational Library ooit begonnen als een cult-winkel in het hart van Haarlem. Later is daar de Irrational Library Band als verlengstuk daar aan toegevoegd, samen met de maandelijkse concertavonden, al dan niet in de eigen winkel of Patronaat.

Tegenwoordig is Irrational Library uitgegroeid tot een begrip in de stad, een plek om met muziek, poëzie en kunst in aanraking te komen die je aan het denken wilt zetten, en simpelweg een ontmoetingsplek is voor ontzettend veel Haarlemmers.

Deze avond wordt is onderdeel van en wordt mede mogelijk gemaakt door Haarlem On Stage.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Myles Bullen

Support

Myles Bullen

De zingende trekvogel/ aan elkaar naaier van raps / kunstdichter Myles Bullen is geen onbekende gast hier in Haarlem, want hij was een paar jaar geleden ook al van de partij bij Joshua's boek release in café Lokaal.
Afbeelding voor support act: Traashboo

Support

Traashboo

Traashboo, gevestigd in Leipzig, is een queer hyperactief organisme dat zichzelf uitdrukt en viert in een show vol zelfbekrachtigende raps, zang en dancy noisebeats.
Afbeelding voor support act: Salutingrome

Support

Salutingrome

Salutingrome is het vehikel voor de solo muzikale experimenten van Zamity Valentino. Een neiging om te praten met verlaten voorouders, verlangend naar een diepe en innerlijke zoektocht.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →