ERRA

Voorlopers in het progressive metalcore genre
wo 23 feb 2022
 — 
€ 20,00
Deuren: 18:30
 — 
Start: 19:00

De Amerikaanse progressieve metalcoreband ERRA komt voor het eerst naar het Europerse vasteland en slaat daarbij Haarlem niet over! Ze worden beschouwd als een van de voorlopers van het genre dat tegenwoordig namen herbergt als Northlane, Volumes, Currents, Silent Planet, Polaris en meer. Eerder dit jaar bracht het collectief het gelijknamige vijfde studioalbum uit via het gerenommeerde label UNFD. Een goed ontvangen plaat die werd omschreven als ‘undeniably the most pivotal moment of their metalcore span so far’ en ‘ERRA is a mesmerizing distillation of ERRA’s thirteen-year career, one that boldly refracts and refines the group’s sound for the uncertain future ahead’. De groep wordt gekenmerkt door de loodzware riffs, technisch drumwerk en dynamische vocalen, die afgewisseld worden door uitgestrekte en melodische soundscapes.


Bezoek de website

Support

Dayseeker

De Californische post-hardcoreband Dayseeker is er op gebrand om het genre een frisse impuls te geven. Het album 'Sleepwalker' is daarvan het meest recente wapenfeit. De plaat is doorweven met synthwave invloeden, catchy hooks en charismatische zanger Rory Rodriguez excelleert .

Support

Brand of Sacrifice

Brand of Sacrifice is een brute deathcore band uit de stal techdeath-label Unique Leader. In dat geval weet je dat je brute vocalen en technische hoogstandje kunt verwachten van deze groep Canadezen.

Support

Hollow Front

Het jonge Hollow Front is een van de nieuwste signings van UNFD. Verwacht fijne, catchy en heavy metalcore!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →