Afgelast: Delving

Dit evenement is helaas afgelast, er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
wo 16 feb 2022
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 20:00
End: 23:00

Dit is de show oorspronkelijk gepland op 11 december

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom definitief afgelast. Er komt helaas geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht waarin precies staat uitgelegd wat te doen om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Deze avond presenteert Elder-frontman Nick DiSalvo zijn soloproject Delving. Een project waarbij hij dieper in gaat op zijn voorliefde voor psychedelische rock, vroege elektronische muziek, prog uit de jaren 70, jazz en zelfs ambient-geluiden – en toch allemaal met een uitgesproken songschrijfstijl waar DiSalvo bekend om staat.

Nadat de wereld stil kwam te staan door het coronavirus vond de in Berlijn woonachtige songwriter eindelijk tijd om z’n eigen muziek uit te werken. Muziek die is vastgelegd op het album ‘Hirschbrunnen’, in juni 2021 uitgebracht door Stickman Records. Kom en dompel jezelf onder in de kosmische geluiden van DiSalvo en co. tijdens deze speciale  show.


Bezoek de website

Support

DooMany DJ's: Dr. WalDoom & The Griffin

De avond wordt aan elkaar gedraaid door DooMany DJ's: Dr. WalDoom & The Griffin. Twee heren afkomstig uit het collectief rond Never Mind The Hype, het onafhankelijk muziekplatform "for everything heavy, alternative and deviant".

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Nick DiSalvo tevens frontman is bij psychedelische rockgroep Elder?
Nick DiSalvo als Amerikaan tegenwoordig vanuit Berlijn opereert?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →