Decapitated

Poolse Tech Death-meesters
di 22 feb 2022
 — 
€ 23,50
Deuren: 18:30
 — 
Start: 19:00

Death metal-instituut Decapitated viert z’n 25 jarige jubileum en slaat daarbij Haarlem niet over! Gevormd in 1996, hebben de Poolse Tech Death-meesters in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een van de internationale leiders van het genre. Tijdens de 25-jarige carrière heeft Decapitated zeven studioalbums uitgebracht, die worden beschouwd als een aantal van de meest invloedrijke death metal-releases van de 21e eeuw. Dit wordt een show om niet te vergeten.


Bezoek de website

Support

Black Tongue

Black Tongue is een van de pioniers van een nieuwe lichting in de daarvoor vrij verzadigde en saaie deathcore-scene. Schedels worden verbrijzeld met hun downtempo, downtuned en down-right botte benadering van muziek. Iets dat ze ontwikkelen met elke release en een voorlopig hoogtepunt kent op het meest recente album 'Nadir'.

Support

Heart of a Coward

Sinds het begin van Heart Of A Coward in 2009 weet de band overal lof te oogsten. Gedefinieerd door dynamische liveshows en standvastigheid, is het collectief uitgegroeid tot een gevierde moderne act uit de Britse metalscene.

Support

Inferi

De Amerikaanse technische death metalband Inferi opent de avond. Met voormalige leden uit bands als Entheos, Vale of Pnath, Enfold Darkness en meer druipt het muzikale vakmanschap van deze band af.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →