Grote evenementafbeelding: De Kift + Rommelhond + The Bucket Boyz• Slachthuis

De Kift + Rommelhond + The Bucket Boyz• Slachthuis

Tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie
zo 27 mrt 2022
Slachthuis
Deuren: 16:00
Start: 17:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

De Kift komt terug naar Haarlem, maar dan in het Slachthuis. Lekker rauw en energiek, en gratis toegankelijk! De veelkoppige, poëtische fanfare-punkband heeft afgelopen zomer alweer haar twaalfde studioalbum uitgebracht, getiteld ‘Hoogriet’. Vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie werd de plaat onder andere gepresenteerd in Patronaat. Met daarnaast een danige dosis gecontroleerde chaos, zowel op de platen als tijdens de shows op het podium. Een megamooie mix van magnetiserende muziek. Met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur. De Kift bracht sinds de oprichting in 1988 twaalf studioalbums uit, werkte mee aan verschillende theater-, film- en samenwerkingsprojecten, schrijft muziek voor film en televisie en toert met shows in binnen- en buitenland.

TIJDSCHEMA
17.00 The Bucket Boyz
18:00 Rommelhond
19:00 The Bucket Boyz
20:00 Rommelhond
20:30 De Kift

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Rommelhond

Support

Rommelhond

Rommelhond gaat tekeer op oude rammelgitaren, banjo, trekzak, klompen, voetdrums, viool en contrabas. Muziek uit het hart, recht voor z'n raap, rauw, stampend, zwetend en kreunend, rommelen en improviseren de heren er zich doorheen. Deze muziek luister je niet, maar onderga je, vol op het kippenvel, door merg en been gaand klinkt het behoorlijk authentiek en onvergelijkbaar.

Support

DJ Babyknockles

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De Kift bracht sinds de oprichting in 1988 twaalf studioalbums uit.
De Kift citeert graag schrijvers en dichters van wereldformaat, onder wie W.H. Auden, Jan Arends en Paul van Ostaijen.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →