Grote evenementafbeelding: Chef’Special

Chef’Special

Dit is het verplaatste concert van donderdag 12 mei 2022
wo 21 sep 2022
Stage 1
€ 40,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Dit is het verplaatste concert dat oorspronkelijk plaats zou vinden op donderdag 12 mei. De locatie en tijden zijn hetzelfde gebleven. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen

Na een onvergetelijke strandshow vorige zomer, die samen met Patronaat werd georganiseerd bij Rapa Nui, kon Chef’Special niet wachten om eindelijk terug te keren naar Patronaat. We hebben eventjes geduld moeten hebben (en toen nog even), maar nu is het eindelijk zover: Haarlems trots is terug op het podium van Patronaat, voor het eerst sinds 2018!

De vijfkoppige formatie uit Haarlem, opgericht in 2008, maakt een aanstekelijke mix maakt van pop, reggae, rock en hiphop. Inmiddels zijn het klassiekers te noemen, de hits als ‘Try Again’, ‘Nicotine’ en ‘Amigo’. Alle grote festivals stonden al op de agenda, en ondanks een pandemiejaar achter de rug, blijft de band zich vernieuwen, opnieuw uitvinden en groeien ze door. We kunnen niet wachten op de terugkeer en heten ze van harte welkom voor twee concerten in september.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Frank Rensen

Support

Frank Rensen

Frank Rensen is een Rotterdamse singer-songwriter en finger-style gitarist. De afgelopen jaren is hij op zoek gegaan naar zijn eigen geluid. In 2018 nam hij zijn EP '1/2' op die werd uitgebracht op 8 februari 2019. Op 24 april volgde 2020 EP '2/2'. Meerdere nummers (5 van de 10) zijn momenteel toegevoegd aan redactionele afspeellijsten op Spotify. In november 2021 brengt Frank weer nieuwe muziek uit.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... hun oude tourbus 'The Mrs.' heette?
... zanger Joshua oorspronkelijk uit Portugal komt?
... Chef'Special geïnspireerd wordt door Red Hot Chili Peppers, The Roots en oud-Haarlemse band Relax?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →