Grote evenementafbeelding: Dry Riverbed Trio + 44 Shakedown • Slachthuis

Dry Riverbed Trio + 44 Shakedown • Slachthuis

Rock 'n Roll Sunday' presented by Amsterdam BeatClub
zo 3 apr 2022
Slachthuis
Deuren: 16:00
Start: 17:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Tijdens de leukste zondag van de maand presenteert de Amsterdam BeatClub ‘Rock ’n Roll Sunday’ in je favoriete Haarlemse hotsport Slachthuis. Er zijn twee topbands vastgelegd met 44 Shakedown en Dry Riverbed Trio. Voordat er gespeeld wordt geven Tanne en Edwin van ‘Boom ’n Base 50’s dansclub Haarlem’ een Rock ’n Roll dansles, om die vastgeroeste heupen los te krijgen. ‘The ABC deejay family’ bestaande uit dj’s Zammie, Ir. Vendermeulen en Shakedown Benny verzorgt de vinyl krakers en GoGo Girls ’the Barbarellas’ showen nieuwste moves.

Het bier is koud, de keuken geopend, de toegang GRATIS en er komen alleen maar ontzettend leuke mensen.. dus.. better be there!!

Tijdschema
16:00 open / deejays
17:00 Rock ’n Roll workshop Boom ’n Base
19:00 44 Shakedown
21:00 Dry Riverbed Trio

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: 44 Shakedown

Support

44 Shakedown

44 Shakedown zijn graag geziene gasten bij Amsterdam BeatClub! Ze staan garant voor originele 40's en 50's rhythm & blues en rock 'n' roll. Inspiratie komt van bekende maar ook minder bekende helden uit het verleden als Louis Jordan, Ray Charles, Freddie King, T-Bone Walker en Louis Prima. Door te spelen op vintage instrumenten en versterkers proberen de heren de authentieke sound van toen te benaderen. Hits uit vroeger tijden worden afgewisseld met slepende sax-schuivers als 'Night Train', maar ook obscure jumpblues juweeltjes en sexy nachtclub-ballads passeren de revue. Deze heren spelen elke juke joint plat met jazzy gitaarlicks en huiveringwekkende saxsolo's. Schuif de tafels en stoelen maar alvast opzij voor een opzwepende roadtrip van Chicago naar New Orleans en weer terug!
Afbeelding voor support act: Dry Riverbed Trio

Support

Dry Riverbed Trio

Dry Riverbed Trio uit Dordrecht brengt een krachtige mix van rockabilly, country en blues, die je terugbrengt naar het midden van de 20e eeuw. De band blijft hun fans verbazen met de virtuositeit waarmee ze door hun shows denderen. Het enthousiasme, het plezier en de professionaliteit zijn merkbaar in elk aspect van hun muziek. Het trio zoekt de grenzen tussen genres op om hun muziek op te frissen. Dry Riverbed Trio bestaat uit bandleider, gitarist en zanger Dusty Ciggaar, zanger en drummer Darryl Ciggaar en contrabassist Ronald Tilgenkamp. De Ciggaar broertjes touren regelmatig met bluesheld Ian Siegal.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →