Alles Is Nu Festival – Dag 2: Diggy Dex, Merol, Wies, Linde Schöne & meer

za 20 nov 2021
 — 
€ 36,00
Deuren: 19:00
 — 
Start: 19:15

Alles Is Nu dag 2 vindt plaats in Patronaat & Philharmonie. Het blokkenschema wordt een week voor het festival bekend!

Merol
Diggy Dex
Wies
Bente
Linde Schöne
Raw Roets
& meer

De Haarlemse zalen Patronaat en Philharmonie gaan in 2021 de samenwerking nog verder uitbreiden met een splinternieuw stadsfestival: Alles Is Nu Festival. Het festival vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 met programmering in beide zalen, waar nieuwe popmuziek van eigen bodem wordt gepresenteerd aan een nieuwsgierig publiek. De eerste namen zijn bekend: Benny Sings, Bente, S10, Linde Schöne, Wies en Raw Roets.

De voorverkoop start zaterdag 10 juli vanaf 10.00 u via deze link.
Deze dag vind je Merol, Diggy Dex, Wies, Bente, Linde Schöne en Raw Roets in Patronaat en Philharmonie.

De kaartverkoop start 10 juli om 10:00 via Ticketmaster.
Alles Is Nu wordt mede mogelijk gemaakt door Patronaat, Philharmonie Haarlem en Pot Jonker Advocaten.


Bezoek de website
Diggy Dex

Support

Diggy Dex

Diggy Dex maakt de line-up van Alles Is Nu compleet. Diggy Dex deelt in deze tour vele nummers van zijn nieuwe album, maar ook bekende hits als Treur Niet, De Zon Op, La Vie Est Belle en Slaap Lekker komen uiteraard voorbij in zijn energieke liveshow. Verhalend neemt hij je mee op reis naar zijn binnenwereld. Hij blijft trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale paden te bewandelen. Zo was Franse popmuziek, net als voor het album Karavaan, een grote bron van inspiratie voor Carrousel.
Merol

Support

Merol

Merol kan met haar scherpe teksten niet ontbreken op Alles Is Nu. Ze ging van nul naar honderd in 2018. De roodharige femme fatale is charmant, ondeugend en een tikkeltje ordinair. Met haar cheeky teksten, jaren ’80 synth en gezonde dosis zelfspot, weet ze ieders hart te veroveren. Dankzij ‘Ik Wil Een Kind Van Jou’ afkomstig van EP 'BOTER' en ‘Lekker Met de Meiden’ ging de Dordrechtse al viral, net als de hit 'Hou Je Bek En Bef Me', waarmee ze zowel in Nederland als bij onze zuiderburen de tongen los maakte.
WIES

Support

WIES

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band maar net een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019.
Bente

Support

Bente

Bente Fokkens schrijft en performt al sinds haar elfde, wat resulteerde in de documentaire ‘Bente’s stem’ en meerdere optredens bij De Wereld Draait Door, waar ze op twaalfjarige leeftijd al te zien was met een zelfgeschreven liedje. Ook werd ze 3FM Talent en ontwikkelde ze zich als professioneel actrice. In 2019 gaat het roer om. Bente gaat muziek schrijven in het Nederlands en tekent bij Top Notch. De liefhebber kon haar in deze nieuwe topvorm al ontdekken op Dave Budha’s album ‘Mooie Droom’. De EP 'Liefste, Ken Je Mij' is slechts het begin van haar nieuwe muzikale reis.
Linde Schöne

Support

Linde Schöne

Op haar kamer in Nijmegen schrijft Linde Schöne liedjes. Ze gaan over haar leven; de liefde, de pijn, drama maar ook geluk. Het is voor de hand liggend om haar te omschrijven als een singer/ songwriter, maar je zou ook kunnen stellen dat ze voldoet aan alle kwalificaties van een rapper. Niet omdat ze rapt, dit doet ze niet. Wel vertelt Linde haar verhaal op een levensechte en rauwe wijze. “Je won misschien het spel, maar de verliezer ben je kwijt” zingt ze op titeltrack Liefde van de Vloer.
Raw Roets

Support

Raw Roets

Raw Roets wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid. Hij wisselt harde raps soepel af met soulvolle zang, en dat alles met een Rotterdamse rauwe edge. Vooral live staat hij zijn mannetje; altijd met veel energie en een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Dit is de eerste editie van Alles Is Nu festival!
Vanaf dit jaar zal het festival jaarlijks plaats vinden!
Het festival begint vrijdag. Je kan ook voor beide dagen een passepartout kopen!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →